Het team

Tiemen van der Worp

Positie:  Directeur en vakinhoudelijk leidinggevende

Tiemen heeft zich als bedrijfskundige verder gespecialiseerd in Arbo & Ergonomie.

Beroepskwalificaties:

Bachelor Bedrijfskunde/Management, Eonomie & Recht, gecertificeerd Hoger Veiligheidskundige, Adviseur Ergonomie, Preventieadviseur niveau I, Gecertificeerd Lead Auditor voor ISO 9001/VCA/Veiligheidsladder van ProRail en de Erkenningsregelingen Werkplekbeveiliging en Personeelsstellen, EVC-assessor voor de HBO domeinen Bedrijfskunde en Personeel & Organisatie.

E-mail: [email protected]

Telefoon: +31 (0) 6 41 38 89 86

Fleur van der Worp

Positie:  Medewerker PR

Fleur is naast haar studie Gezondheidswetenschappen aan de VU Amsterdam als parttime medewerker werkzaam voor Nova Invicta waar zij een adviserende en uitvoerende rol heeft op het gebied van PR. Ook beheert zij onze e-learning omgeving.

E-mail: [email protected]

Telefoon: +31 (0)30 633 20 99

 

Theo Neutel

Samenwerkingspartner

Theo is jarenlang kwaliteitsmanager geweest bij een bedrijf dat niveau- en drukinstrumentatie maakt. In deze periode heeft hij ook het diploma middelbare Veiligheidskunde behaald. Theo voert namens Nova Invicta RI&E’s uit en adviseert en ondersteunt klanten bij het opzetten en onderhouden van het VCA*, VCA** en VCA-petrochemie systeem.

Beroepskwalificaties

Intern Auditor / Adviseur VCA, Safety Engineer (Middelbaar Veiligheidskunde).

Mr Sharro Jethu

Samenwerkingspartner

Sharro is juriste en werkt sinds 2006 intensief samen met Nova Invicta. Zij heeft als samenwerkingspartner een bijzondere positie in het team. Sharro is betrokken bij ontwikkeling van diensten, complexe adviesopdrachten in de publieke sector en onderwijs. Ook voert zij bij Nova Invicta de interne audits uit en is zij sparringspartner voor beleid en strategie. Sharro heeft haar eigen adviesbureau Optimal Synergy.

Beroepskwalificaties:

Juriste,Lead Auditor QMS, NVAO gecertificeerd Secretaris & Project Coördinator

E-mail: [email protected]

Telefoon: 06 10 87 15 51

Landelijk netwerk:

Nova Invicta heeft een landelijk netwerk van gedreven middelbaar en hoger veiligheidskundigen, bedrijfskundigen en specialisten op het gebied van bijvoorbeeld vitaliteit. Deze specialisten zijn op projectbasis inzetbaar. Hierbij een  greep uit dit netwerk:

  • Eric – Hoger Veiligheidskundige en thans studerend voor  Arbeidshygiënist
  • Antoine – Hoger Veiligheidskundige & Milieukundige
  • Andre – Middelbaar Veiligheidskundige / DLP / DTA
  • Jitske – Middelbaar Veiligheidskundige & Middelbaar Arbeidshygiënist
  • Mark – Middelbaar Veiligheidskundige DLP / KVP & Asbestdeskundige volgens SC570
  • Kees – Middelbaar Veiligheidskundige en Lead Auditor ISO 9001 / VCA
  • Herman – Middelbaar Veiligheidskundige en Lead Auditor VCA

Nieuwe samenwerkingspartner?

Bedrijfskundige? P&O-er? MVK of HVK-er? Wij zijn altijd op zoek naar ervaren specialisten die op projectbasis inzetbaar zijn maar hun zelfstandigheid koesteren.

Vitaliteit

Vitaal Coach Fenny v/d Bovenkamp heeft niet alleen ons eigen team geadviseerd over levensstijl (voedingspatronen / beweging / bewustzijn) maar kan ook bij trajecten voor Duurzame Inzetbaarheid voor onze klanten ingezet worden.website:http://www.vita-health.nl

Mobiliteit

Automobielbedrijf Damsté, dealer van Citroën, in Nieuwegein, Houten en Ijsselstein is de partner van Nova Invicta voor onze mobiliteit. Website:http://www.damste-auto.nl

CE-ESTER Keuringsbedrijf BV en CE-ESTER Machine Safety BV

CE-ESTER is een specialist op het gebied van CE markering en machineveiligheid. Zij zorgen voor veilige en goedwerkende machines in een veilige werkomgeving. CE-ESTER bestaat uit CE-ESTER keuringsbedrijf en CE-ESTER Machine Safety. Beide bedrijven werken intensief samen om u de beste oplossingen te bieden. Zij keuren arbeidsmiddelen in iedere branche. Door het combineren van inspecties wordt er zeer efficiënt gewerkt. Haar keurmeesters zijn vakkundig ervaren, onafhankelijk en objectief.

Website: www.machineskeuren.com & www.machinesbeveiligen.com